In samenwerking met DTC Lease

Lease Calculator

Wij begrijpen dat investeren in hoogwaardige apparatuur soms een grote stap kan zijn. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om een steigeraanhanger te leasen, zodat u direct kunt profiteren van de voordelen van onze kwalitatieve steigers een aanhangers zonder een grote initiële investering.

Waarom een steigeraanhanger leasen bij De Rolsteiger Specialist?

  1. Flexibiliteit: Lease een steigeraanhanger en geniet van maximale flexibiliteit. Of u nu een korte of langdurige opdracht heeft, met onze leaseoptie past u de huurperiode aan uw specifieke behoeften aan.
  2. Kwaliteit: Onze steigeraanhangers zijn van topkwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en duurzame oplossing voor uw projecten.
  3. Maatwerk: Bij De Rolsteiger Specialist begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden wij maatwerk leasepakketten aan, afgestemd op uw wensen en eisen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Hoe werkt het leasen van een steigeraanhanger bij De Rolsteiger Specialist?

  1. Leaseaanvraag: Vul eenvoudig het online aanvraagformulier in op onze website. Geef hierbij duidelijk aan dat het om een aanhangwagen gaat en voor welke periode etc.
  2. Goedkeuring: Het deskundige team van DTC beoordeelt uw leaseaanvraag zo snel mogelijk. Ze streven ernaar om binnen korte tijd goedkeuring te geven, zodat u snel aan de slag kunt met uw project.
  3. Leasecontract: Na goedkeuring ontvangt u het leasecontract. Hierin staan alle voorwaarden en afspraken duidelijk vermeld. Lees deze zorgvuldig door en onderteken het contract.
  4. Aflevering: Zodra het leasecontract is ondertekend, zorgen wij voor een vlotte aflevering van de steigeraanhanger op de door u aangegeven locatie of kunt u de aanhanger zelf ophalen op afspraak.
  5. Service en Onderhoud: Gedurende de gehele leaseperiode kunt u rekenen op onze uitstekende service en garantie vanuit De Rolsteigerspecialist.

Lease nu een steigeraanhanger bij De Rolsteiger Specialist en ervaar de voordelen van hoogwaardige apparatuur zonder grote investeringen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of vul het leaseaanvraagformulier in. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw steigerbehoeften!

Translate »

Main Menu